ВАЖНО

ПРОЈЕКАТ

СТРУЧНА ПОДРШКА

ФИНАНСИЈСКА ПОДРШКА

                                                                                         

Семинар: Како библиотеке да победе пандемијску кризу.

Још увек има места за придруживање  бесплатном онлајн семинару који се одржава током три среде у октобру, почев од 14. октобра 2020. године, којим председава sobel Hunter, извршни директор Connected.

Када су јавне библиотеке морале  да затворе врата у марту, у складу са заштитом од COVID -19. своју активност су одмах усмериле на дигиталне и удаљене услуге - развијајући иновативне нове приступе мрежи

Семинар ће покушати истражити начине на које библиотеке могу играти виталну улогу у кризним временима путем мрежних презентација говорника у Европи и кроз високо интерактивне сесије које укључују публику. Очекује се да ће ширина одабране теме покривати теме здравствене епидемије, еколошке проблеме / катастрофе или социјално-економске / ратне кризе које укључују миграцију или потчињавање великог броја људи и улогу коју је библиотека или група библиотека имала у ублажавању ванредних епидемиолошких итуација. Све сесије ће се одржати на ЗООМ-у. Све сесије су на енглеском језику. Време за питања послата путем ћаскања биће резервисано на крају сваке презентације.

 Пријавите се кликом на слику или   О В Д Е

Током пандемијске кризе  јавне библиотеке су привремено изгубиле основу онога што их данас дефинише: не само као позајмљивање услуга књигама и медијима, већ и као места комуникације, размене, културног и дигиталног образовања са догађајима, Неки други простори постали су „трећа места“. социјхлногв задовољења ових потреба  Како су библиотеке могле да остану активне током периода док су биле затворене? Одгор че дати овај семинар.